Droomhuis gebouwd rondom een eeuwenoude eik

walker-workshop-oak-pass-main-house-beverly-hills-california-designboom-01

walker-workshop-oak-pass-main-house-beverly-hills-california-designboom-03

walker-workshop-oak-pass-main-house-beverly-hills-california-designboom-inside-kitchen

walker-workshop-oak-pass-main-house-beverly-hills-california-designboom-inside1

Toen ik opgroeide was mijn droomhuis een verborgen cottage in het bos. Of zelfs liever, een geweldig boomhuis met glijbanen, trappetjes en touwliften. Een soort kruising tussen de Familie Robinson en de Gummiberen, ken je die? :) Later bleek ik lofts in New York stijl toch ook wel erg aantrekkelijk te vinden. (Al miste ik toch wel het groen. En een echt bos op je dakterras heb ik nog niet gezien.)

Maar dit… Mijn mond viel letterlijk open toen ik dit geweldige huis in Beverly Hills zag. Het is heel open, met veel glas, strakke lijnen, veel wit en hout. Maar het beste: het is gebouwd rondom een eeuwenoude eik. Stel je voor, een boomhuis voor volwassenen…

Meer foto’s zie je op de site van Walker Workshop, de ontwerper.

PS Scandinavisch interieur: Licht en luchtig 

{Credits: foto’s Joe Fletcher, artikel via designboom}

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge