201505 boerderij

Dit weekend vierden we moederdag in Brabant en het was zo’n fijn familieweekend! Mijn ouders wonen buiten, wat sowieso een cadeautje is, maar als alles dan in bloei staat en het zonnetje schijnt… echt, dat is genieten in het kwadraat. Van hun mooie tuin,van de speciale band tussen mijn ouders en hun kleinkinderen, van het platteland en, gewoon. Van de rust. Heerlijk. Kijk je mee?

201505 bloemen in de auto

201505 fuchsias op de boerderij

We reden in een auto vol bloemen, voor moederdag en voor mijn broer en aanstaande schoonzusje. (Yay! Nog even geduld en dan gaan ze trouwen eind deze zomer!) Ik kon nauwelijks door de jungle heen kijken. Mijn moeder plantte de fuchsia’s meteen in een grote pot buiten.

201505 moederdagcadeautjes

201505 moederdagkaartje

Zelf werd ik een dag later verrast met tekeningen en prachtige bloemen die de kinderen hadden gemaakt en een supergave kaart waar pappa bij geholpen had. (Hij klopt helemaal! Ik word heel vaak ‘tante Noor’ door Aidan en laatst ook door Lelie genoemd als hun neefje en nichtje er zijn. ;)

201505 Alexander oma

moreplease - rozenblaadjes in aardenwerken schaal

Mijn ouders hebben weer heerlijk hun hart kunnen ophalen aan de kleintjes en zij op hun beurt waren door het dolle heen toen ze hen zagen. En wat vind je van deze schaal? Mijn moeder verzamelt alle oude rozenblaadjes in een grote aardewerken schaal. (Mooi, vind ik.)

201505 rodondendron hut

En verder was het gewoon genieten… De kinderen waren zo lekker aan het spelen, aan het schommelen, zich verstoppen in de hut in de enorme rodondendron die mijn vader had gemaakt.

201505 Aidan Lelie schommel

201505 Lelie pappa bij de kippen

201505 Lelie heeft een ei

201505 Aidan wilgenkatje

201505 Aidan Lelie glijbaan

201505 bloemen boerderij

Hoe oud je ook bent, bij je ouders voelt het toch altijd als thuiskomen. Vind je niet? Naderhand zijn we nog naar Brians moeder geweest en daarna lekker naar huis.

Hoe was je eigen weekend? Ik weet dat moederdag voor sommigen onder ons een beladen dag is. Ik hoop dat jij het fijn hebt gehad.

PS Als je wil kun je nog tot morgenavond kans maken op één van de twee mooie hydro-potten die ik mag verloten!

2 comments on “Wat een heerlijk familieweekend

  1. von ausems

    Wat fijn dat jullie ook zo genoten hebben . Mooie foto’s. Liefs xxx

  2. Liet

    Oh wat heb ik weer genoten “tante Noor” Haha, mooi verhaal en foto’s!! Bravaaaa

Leave a reply

required

CommentLuv badge