moreplease greetz ballon

Eén van de hoogtepunten van Lelies tweede verjaardagsfeestje afgelopen zaterdag was toch wel de verrassing die met de post kwam: Een megaballon met haar foto erop! Dat snoetje toen we de doos openmaakte…

We hadden hem besteld bij Greetz en ik kon maar moeilijk kiezen uit de enorme selectie ballonnen die ze hebben. Naast degene die we hebben gekozen, vond ik deze drie het leukste:

moreplease leukste greetz ballonnen

Greetz is bekend van de kaartjesservice en ik gebruik ze heel vaak om nog op de valreep een kaartje te sturen voor iemands verjaardag. (Tot 20 uur de dag ervoor!) Maar daarnaast hebben ze ook hele leuke cadeaus die je kunt personaliseren, zoals bijvoorbeeld deze ballonnen.

greetz foto tekst ballonnen

Als je op hun website naar “ballonnen” gaat, kun je links in het menu kiezen voor “ballonnen met foto en tekst”. Je kunt kiezen voor een volledig eigen ontwerp, of gebruik maken van één van de vele ideeën die ze al voor je hebben uitgewerkt. Als je een specifieke kleur mooi vindt, kun je dat ook in dit menu aangeven. Tip: als je net als ik de zwart-witte ballonnen mooi vindt, selecteer je ‘grijs’. (Haha, nee dat is geen typefout, er is geen zwart in het menu!)

greetz lelie bestelling

Tip: laat je niet leiden door de tekst die afgebeeld staat; vaak is deze nog aan te passen. Ik koos bijvoorbeeld deze ballon en daar stond oorspronkelijk “beterschap sanne” op. Nog een foto van goede kwaliteit uploaden en klaar. Zo makkelijk is het.

En het resultaat…?

moreplease greetz doos

201506 Lelie Greetz ballon uitpakken

De doos was bijna net zo groot als Lelie zelf en ze vond het maar wat spannend om hem open te maken! Met een beetje hulp van pappa kwam de ballon snel uit de doos…. Hij was prachtig!

moreplease greetz ballon 10

201506 Lelie Dahlia Greetz

De doos is trouwens heerlijk speelmateriaal. Net als de ballon zelf uiteraard. De kindjes zijn er helemaal weg van en lopen er constant mee te sjouwen. We zijn nu 6 dagen verder sinds ik hem in huis heb en hij doet het nog steeds fantastisch. Ik had van tevoren gecheckt en hij zou 14 dagen in de lucht moeten blijven, dus als het goed is hebben we er nog wel even plezier van.

In de tussentijd laat ik de ballon (en de verjaardagsslingers!) nog lekker even de woonkamer opvrolijken. Zo gezellig!

PS Voor de mede-natuurliefhebbers: Maak je geen zorgen, we letten heel goed op dat de ballon niet de lucht in verdwijnt en gooien hem na gebruik straks netjes weg zodat hij niet onverhoopt in een vissen- of vogelbuik terechtkomt.

{Dit artikel is geschreven in samenwerking met Greetz; een website waar ik zelf veel gebruik van maak. De ballon heb ik gratis van ze gekregen voor het maken van deze blog. Alle foto’s, ideeën en tekst zijn van mijzelf. Een dikke dankjewel aan de lezers, en aan organisaties zoals Greetz die het mogelijk maken nieuwe leuke content voor More Please te creëren!}

One comment on “De mooiste Greetz ballonnen in het zwart-wit

Leave a reply

required

CommentLuv badge