201506 Lelie 2 jaar keukentje

Hoe was je weekend? Wij hebben Aurelia’s tweede verjaardag gevierd, wat een gezelligheid! Vrijdag maakte ik me nog een beetje zorgen omdat ze plots oorpijn kreeg en koortsig werd. Het werd uiteindelijk een lange vrijdagnacht, maar met wat paracetamol en een hoop knuffels en kusjes konden we zaterdag toch gewoon haar feestje vieren. Als je het leuk vindt, kun je hier een paar foto’s zien van de dag.

201506 Lelie 2 jaar pop

We begonnen ’s middags en toen mevrouw wakker werd van haar middagslaapje waren er al een heleboel gasten. Ze was een beetje onder de indruk, maar toen ze merkte dat er cadeautjes voor haar in het verschiet lagen, ging dat al snel over. Favoriet: een pop die echt kon huilen met bijbehorend speentje om hem stil te krijgen. (Dat horen we nu dus de hele dag, en we hebben ons al een paar keer vergist omdat we dachten dat het Alexander was.)

201506 Lelie 2 jaar taartjes

201506 Lelie 2 jaar kaarsjes blazen

We hadden heel veel lekkers en ik heb deze keer een chocolade-marshmallow taart gebakken. (Ha! Superduper makkelijk. Maar daarover meer een volgende keer.) Ook was er weer een grote kan fruitwater en naast al het zoetigheid vielen de fruitspiesjes bij de kids gelukkig ook goed in de smaak. Toen iedereen er was hebben we voor haar gezongen (eng!) en mocht ze de kaarsjes uitblazen. Dat bleek nog een hele opgave, maar ze heeft het uiteindelijk gered. En trots dat ze was!

201506 Lelie 2 jaar met Dahlia en Greetz ballon

Ze kreeg nog een mooie ballon, waar ze ook vandaag de hele dag mee gespeeld heeft. En knuffelen met nichtje Dahlia was natuurlijk het allerleukste!

201506 Lelie en grootvader

Bij haar keukentje dat ze van ons kreeg, hoort natuurlijk het nodige kookgerei. En grootvader moest alles proeven.

201506 Inez David Aidan

201506 Lelie 2 jaar diner

201506 Lelie 2 jaar op de bank

Het was een supergezellige dag en we hebben genoten! Wat een chaos trouwens als je zoveel mensen en kleine kindjes bij elkaar hebt. En wat een hernieuwde bewondering heb ik voor mensen die daar heel koel onder blijven. Ik probeerde elegant, calm and collected te blijven (hopeloos mislukt), maar was uiteindelijk alleen maar heen en weer aan het rennen tussen de oven, de eettafel, de kindjes die ik probeerde niet omver te kegelen (ook mislukt), af en toe nog een gesprek proberen te voeren…. hellup! :)

Bedankt voor alle lieve felicitaties!

PS Lelie’s eerste verjaardag

2 comments on “Een heerlijk verjaardagsfeestje

  1. Liet

    Geweldig Noor en Brian!!! Zo eerlijk ook, ik voel dat helemaal aan dat je volgens het ” boekje, lees koel en under control” wilt zijn maar dàt lukt voor geen meter, je weet, belangrijk is dat iedereen jullie warmte en gastvrijheid voelt, bravaa en bravooo( brian) en wat is dahlia? groot geworden!!!

    1. Noraly Post author

      Lief van je! En bedankt nogmaals voor het prachtige cadeau!

Leave a reply

required

CommentLuv badge