I loved her first…

i loved her first

Ik kwam deze te lieve manchetknopen zojuist tegen en werd overspoeld door mooie herinneringen van mijn bruiloft. Tijdens het eten gaf mijn vader toen een speech. Dat gebeurt natuurlijk wel meer en ik weet nog dat ik in eerste instantie moeite had om te focussen, met alle indrukken van die dag. Maar naarmate zijn speech vorderde, besefte ik ineens hoe uniek dit was. Om hardop uitgesproken te horen hoe trots hij op me was. En ineens durfde ik bijna geen adem meer te halen, wilde alles indrinken, bang om zelfs het kleinste fragment te missen. Het was pijnlijk dierbaar en prachtig. En ik hield het uiteraard niet droog.

Had jij ook een bijzonder moment met een dierbaar iemand? (Naast degene met wie je trouwde natuurlijk, ha!) Of hoop je dat je dat krijgt?

Veel liefs!
Noraly

1979 pappa Noraly

200807 pappa Noraly

(Mijn vader in 1979, toen ik nog net geen 1 was, en in 2008.)

PS Zo vervelend als dit gebeurt op je trouwdag

{Credits: manchetknopen van cuffit, ze zijn te koop}

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge