201506 Alexander cuckoos calling

Benieuwd hoe de laatste drie maanden met Alexander waren?

Kindjes leren zo ontzettend snel! Alexander ging de afgelopen maanden rollen, rondjes draaien op zijn buik, schateren en we voeren hele gesprekken. (Okee, dat gaat dan ongeveer zo. Hij “iehie!” Ik: “iehie!” Schateren. Hij: “iehie?” Ik: “Iehie?” Schateren. Echt, we begrijpen elkaar volledig. :) Hij houdt alles als een havik in de gaten, maar is erg rustig. Tenzij hij het ergens niet mee eens is, dan kan hij gillen! Mogelijk nog harder en hoger dan Lelie. Jong als hij is, luistert hij stil naar alle boekjes wanneer ik ’s avonds voorlees en zit dan met grote ogen te kijken naar de plaatjes. Hij krijgt sinds twee weken zijn eerste groente- en fruithapjes en lijkt wel een bodemloos vat.

Zijn geweldige mohawk is nog steeds in tact. (Ik ben benieuwd wanneer die om gaat vallen…) Brian en ik vonden hem toen hij net geboren was een beetje op een Russische gangster lijken, maar inmiddels is het gewoon een kleine coole dude! Als je het leuk vindt, heb ik hieronder wat foto’s van de laatste drie maanden onder elkaar gezet.

201505 Alexander 4 maanden

201507 Alexander 5 maanden

201507 Alexander 6 maanden

Ik geniet zo ontzettend van dit laatste baby’tje. Ik had me van tevoren zorgen gemaakt over hoe ik mijn aandacht nu over drie kleintjes moest verdelen, maar omdat ik hem nog steeds borstvoeding geef, hebben Alexander en ik gelukkig nog volop privé-momentjes. (Dat ga ik wel missen hoor!)

Niet te hard gaan, kleintje! Vanochtend zag ik je al veel te vaak je pamperkontje in de lucht gooien op zoek naar een manier om vooruit te komen. Maar wacht nog maar even met je vleugels uitslaan. ♥

PS De eerste drie maanden met Alexander

4 comments on “6 maanden met Alexander

  1. Liet

    Schattig schattig! <3 Zo leuk om over de kinderen te lezen!

Leave a reply

required

CommentLuv badge