Een geweldig cadeautje voor kleine bruidsmeisjes

moreplease - sprookjeshuwelijk

Heb je een huwelijk op komst? Ik heb zoiets leuks ontdekt voor kleine toekomstige bruidsmeisjes! Aan het einde van de zomer gaat mijn broer trouwen. We hebben er allemaal zo’n zin in! De voorbereidingen zijn in volle gang en af en toe wordt er een tipje van de sluier opgelicht. Zo te zien wordt het prachtig…

Ook Lelie en Aidan wil ik in de voorpret betrekken. Lelie is net twee en daarmee misschien wat jong, maar ik weet nog hoe leuk nichtje Dahlia het op dezelfde leeftijd vond om ter ere van ons huwelijk een mooi jurkje aan te mogen en zelf ook in de schijnwerpers te staan. (Ze dumpte haar bloemenmandje aan het begin van de kerk, heerlijk!)

Toevallig stuitte ik vanochtend op dit wondermooie boek. Het Sprookjeshuwelijk van Josephine Collins is een heel mooi geïllustreerd prentenboek met uitklapbladzijdes, envelopjes en als kers op de taart een echte ‘Gids voor Kleine Bruidsmeisjes’, waar ze zelf hun naam op mogen schrijven.

moreplease - sprookjeshuwelijk uitklappagina

moreplease - sprookjeshuwelijk uitgeklapt

Het verhaal gaat over drie kleine muisjes, Rosa, Saar en Pip die dolgraag willen helpen bij de bruiloft van Prinses Jasmijn. Ze kijken bij het maken van de bruidstaart en krijgen prachtige muizenjurkjes aan.

het-sprookjeshuwelijk-1

het-sprookjeshuwelijk-2

het-sprookjeshuwelijk-3

Hoe leuk is dit boek als cadeautje voor kleine bruidsmeisjes? Lelie vindt het in ieder geval helemaal geweldig. (En Aidan ook, ha!) Je kunt Het Sprookjeshuwelijk hier bestellen, als je het leuk vindt.

PS Feestelijke jurkjes waar je borstvoeding in kunt geven

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Leuk boek
    Mijn kleindochter van 3 mocht afgelopen mei bruidsmeisje zijn.
    Bij de bibliotheek kwam ik heet boek tegen van Pauline Oud met de titel Saar en het trouwfeest.
    Ik heb het 3x verlengd het werd op de oppasdagen bijna stuk gelezen. Misschien wel omdat oma de namen van Saar en Luuk veranderde in de namen van de bruidsmeisjes Tess en Lara.

  2. Kunt u mij vertellen wat er op het briefje staat dat de muisjes krijgen als opdracht van de prinses? Ik heb het boek 2de hands gekocht maar helaas mist net dat briefje.

    Gr

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge