Oproep: het Grote Dertigplus Bloggers Onderzoek

het grote dertigplus bloggersonderzoek van moreplease

Bijna een jaar geleden publiceerde ik de eerste versie van het Grote Dertigplus Bloggers Onderzoek. Daar kwamen zoveel leuke bloggers uit! En een heleboel handige statistieken. (Hou ik van :) Dus… dat wil ik nu graag herhalen. Doe je mee met het onderzoek?

Toen ik startte met bloggen wilde ik heel graag collega-bloggers leren kennen. Ik vond er veel; leuke Amerikaanse blogs (Oh Joy, Cup of Jo en a Beautiful Mess zijn nu nog steeds mijn favorieten), allerlei geweldige blogs van jongere bloggers (Joyce, Kimberley, Lori). Maar bloggers van over de dertig (en ouder) vond ik maar lastig te vinden. Gelukkig ken ik er inmiddels een heel aantal, zoals KimMartine en Jessica, en Judith behoort inmiddels ook tot dit rijtje.

Maar… Er zijn er natuurlijk veel meer!

Dus lieve collega bloggers van dertigplus (of bijna dertigplus, of veel-meer-dan-dertigplus, dat mag ook. :) Laat horen dat je er bent! Vul de vragen in en dan maak ik binnenkort een zelfde soort artikel vol bloggersinspiratie als vorig jaar.

naar het onderzoek

*UPDATE* Het onderzoek is nu gesloten.

Dank je wel!
Liefs Noraly

UPDATE 2: hier staan de resultaten

Doe mee met de conversatie

36 reacties

  1. Ik kom via via op je blog. Erg leuk dat je vorig jaar al zo uitgebreid onderzoek hebt gedaan naar 30-plussers die bloggen. Ik ga de resultaten nog eens op mijn gemakje doornemen en zal ook het onderzoek invullen.

    1. Van harte welkom! Ik ga bijna de resultaten maken, dus ik kan je snel al iets laten zien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge