DIY: Lamp van papieren bol en koffiefilters

moreplease - diy lamp koffiefilters

Al sinds we wonen in ons nieuwe huis wil ik iets bijzonders doen met de lamp in de woonkamer. Die is lekker ruim en flink hoog, dus daar mag best een blikvanger in. Ik wilde heel graag zelf een lamp maken en had daar verschillende ideeën over. Uiteindelijk kwam ik na een hoop Pinterest inspiratie op deze lamp uit. Een zachte romantische bol, die wel wat weg heeft van een pompom. Maar omdat hij zo enorm is (hij viel echt veel groter uit dan dat ik ingeschat had), heeft hij een behoorlijk dramatisch effect.

Hij is absoluut niet moeilijk om te maken, het kost alleen wat tijd. Als je wilt weten hoe je zelf zo’n beauty maakt, bekijk dan de video hieronder.

Terzijde, DIT IS MIJN EERSTE VIDEO, AAAAAHHHHHH!

Wat vind je ervan?

PS Behang maken van lavendel

{Credits: muziek Chris Zabriskie}

Doe mee met de conversatie

11 reacties

  1. WAUW wat een prachtig eindresultaat! Staat ontzettend goed in het geheel. Leuke video Noraly en wat een fijne stem heb je zeg! Wordt er helemaal rustig van en zeker in combinatie met de muziek die je gebruikt hebt!

  2. Uhm..respect! Voor het aangaan van die superuitdaging koffiefiltersfreubelen en dat je jezelf ondertussen hebt gefilmd. En MOOI geworden! !

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge