Dag lieve broer!

201508 lucas noor

De afgelopen anderhalve maand was mijn jongste broer (Lucas) weer even thuis. Hij is al een jaar aan het reizen in Azië en kwam voor de bruiloft van mijn middelste broer (Pim) even naar huis. Bij mijn ouders ontmoette hij zijn jongste neefje voor het eerst. Die was vooral geïntrigeerd door de nieuwe baard! (Wij ook :)

201508 lucas alexander

En vandaag, op mijn verjaardag, vertrok hij weer naar India. Hij werd naar het vliegveld gebracht door Pim en ze hebben het maar nét gehaald. Altijd hetzelfde… ;)

201508 pim luc noor

Dag lieve Luc, veel plezier en maak er iets moois van!

PS De beloofde afspraak voor mijn verjaardag met de kapper is gemaakt: volgende week zaterdag is D-Day…

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge