Inspiratie aan de keukendeur

moreplease aan de keukendeur HM 2015091

Sinds we in de zomer hebben geklust en ook de keukendeur hebben geverfd, vind ik het leuk er mooie dingen aan op te hangen. Regelmatig zijn het kunstwerken van Aidan en Lelie, maar ook deze kleurige DIY to do lijsten hebben er gehangen. Laatst was ik aan het bladeren in het nieuwste fashion magazine van H&M en dacht ik: waarom zou ik in plaats van al mijn online wensenlijstjes, niet een offline lijstje maken? Gewoon aan de keukendeur. Dus scheurde ik de leukste items uit en plakte ze op met masking tape. Hieronder vind je ze.

moreplease aan de keukendeur HM 201509

1. Jacquard-geweven rok met geometrische print
2. Gebreide kabeltrui

moreplease aan de keukendeur HM pumps

3. TE LEUKE grijze stoffen pumps met strikjes
4. Beauty van een schippersjas (ik ben een sucker voor winterwitte jassen)

moreplease aan de keukendeur HM laarsje

5. Cognac is het nieuwe zwart; enkellaarsjes
6. Verliefd op de look van dit ensemble

moreplease aan de keukendeur HM tas

7. En dan deze tas! Hij is er ook in het zwart

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge