Zoete september, come rain or shine

anthropologie september red floral dress

anthropologie september turquois flats

In september kan het alle kanten opgaan met het weer. Van heerlijk zomerse dagen, tot guur nat herfstweer. En soms alles tegelijk op één dag! En wat moet je dan aan? Mijn garderobe die tot nu toe vooral bestond uit zachtgekleurde t-shirts met een wijde hals (voor het voeden. Hallo hongerige baby!) is behoorlijk aan een update toe. Niet dat ik met drie kinderen aan winkelen toekom. Maar vooruit, een beetje virtueel windowshoppen lukt nog prima.

Voor inspiratie kijk ik altijd graag naar anthropologie. In Nederland iets minder bekend, maar – oh! – ik zou de website leeg kunnen kopen. Op dit moment ben ik enorm verknocht aan hun halflange bohemian jurkjes, die je met stoere laarzen zo de herfst in draagt. En die saffierblauwe suède ballerina’s… Dus met bovenstaande sferen in mijn hoofd ben ik in ieder geval een beetje voorbereid. Als ik per ongeluk toch nog wat tijd (en budget :) vind.

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Hahaha,zo’n Bohemian jurkje e n laarzen had ik toen ik Oom Enrico leerde kennen( er moet ergens nog een foto zijn) want dat was toen mode,1967 en nu zou ik hem weer kopen om een buikje te verbergen :-)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge