201510 afscheidscadeautjes

Dit zijn mijn afscheidscadeautjes die ik vorige week kreeg van lieve collega’s. Ik heb namelijk iets leuks te melden… ik heb een nieuwe baan! Het was behoorlijk spannend, want zoals dat af en toe met solliciteren gaat: soms heb je maanden niets en soms heb je er ineens twee tegelijkertijd. Maar de kogel is door de kerk en vanaf volgende week ga ik werken bij…

…de ANWB! Zij hebben een eigen media tak, waarin ze tijdschriften, boeken, kaarten en apps uitgeven. Ik word onder andere verantwoordelijk voor het bedenken van nieuwe proposities. Zo ontzettend leuk! Dit zijn een aantal van de producten die ze uitgeven.

nieuwe baan bij de anwb

En nu heb ik dus een weekje vrij. Superdeluxe, met oppas vandaag en morgen. Ik ga er even van genieten en dan een frisse start maken bij de Algemene Nederlandse Wielrijdersbond. :)

13 comments on “Nieuwe baan!

 1. Linda

  Wat leuk, gefeliciteerd! Heel veel plezier in je nieuwe baan en geniet van je vrije week.

 2. Elise

  Wat ontzettend leuk! Geniet van je welverdiende weekje vrij xx

 3. Miranda

  Succes met je nieuwe baan, ik hoop dat je tijd overhoud om te bloggen?
  Ik lees het altijd graag.

  1. Noraly Post author

   Ja hoor, dat gaat zeker lukken Miranda, dankjewel!

Leave a reply

required

CommentLuv badge