Nieuwe kaartenserie Hema

hema kaartjes 2015

Heb je ook zo’n liefde voor papier? Ik ook! Ik hou van echte boeken op mijn nachtkastje en in magazines bladeren vind ik zalig. (Go figure…) Je hebt een ontzettend leuke kaartjeswinkel op de Fred in Den Haag en daar kan ik compleet de tijd vergeten.

Altijd als ik kaartjes zie, dan moet ik even kijken. Dus toen ik woensdag in de Hema deze mooie nieuwe collectie zag, heb ik mogelijk even hardop “oooohhhhh” geroepen! Hij was zo leuk (en kaartjes zijn altijd zo lekker betaalbaar) dat ik meteen bijna de hele serie heb gekocht. Zo mooi, nietwaar? Ik hou van de watercolor stijl en het zachte groen, met roze.

image

image

image

image

image

Ik wilde ze even met je delen. Wat vind je ervan?

PS Wat je kunt sturen aan iemand die ernstig ziek is

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Moooiii,ben ook dol op mooie kaarten en deze zijn heeeeel apart,vind het zo jammer dat het versturen vanuit Italie steeds duurder wordt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge