Sokken geheim

moreplease sokken geheim

Naast leuke kaartjes die ik in de winkel echt niet kan laten liggen, heb ik een andere tic. Sokken! Van warme voeten word je vrolijker, nietwaar? Soms helpt het om onder chique of saaie werkkleding lekker een paar grappige sokken aan te doen. Dat kunnen natuurlijk de gekke (en vaak duurdere) Happy Socks zijn, maar persoonlijk vind ik een vleugje stijl erin nog net iets leuker. En soms vind je ze gewoon bij de Albert Heyn, zoals deze hierboven.

Ter inspiratie, een aantal exemplaren die je zó aan zou trekken om je meteen beter door te voelen.

moreplease sokken

1 – Nordic kniesokken van H&M; 2 – Vrolijke geometrische patronen van Hema; 3 – Stippen en strepen in pastel doen het bij mij altijd goed, Wehkamp; 4 – Stiekem een kanten randje boven je laars, van Forever21; 5 – Lekkere warme kerstsokken! Van C&A (oké hier is weinig stijlvols aan, maar zo leuk!); 6 – “sheer socks” van Asos met een eenhoorn, stippeltjes of een mopshondje :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge