Gekke winterse verzorgingstip

dentellee fluers

Het weer is echt omgeslagen, hè. Het heeft zo enorm gewaaid dat er hier nauwelijks meer blad aan de bomen zit. Het past ook wel bij de tijd van het jaar. Rode wangen, handschoenen aan en diep wegduiken in je jas.

Ik krijg van de gure wind altijd een drogere huid, heb je dat ook? Op zich gebruik ik sowieso wel een lekkere dag- en nachtcrème, maar in de winter gebruik ik net een iets rijkere variant. Ik heb ook standaard lippenbalsam op zak en gebruik veel handcrème.

Lekker veel zachtheid voor je huid dus, dat is het devies. En nu heb ik daar een tip voor. Ik gebruik namelijk ’s avonds om mijn gezicht schoon te maken al sinds lange tijd een mannen sensitive face wash en dan het liefste deze van l’Oreal, de Men Expert Hydra Sensitive.

loreal men expert face wash

Op de een of andere manier is de mannenversie veel vriendelijker voor je huid dan de meeste vrouwenversies die ik heb geprobeerd. (En mijn mascara vliegt er nog steeds mee vanaf hoor.) Echt een aanrader dus en zeker voor in de herfst en winter. Alleen is de sensitive variant bijna niet meer te verkrijgen.

nivea men face wash

Maar ik heb nu een andere ontdekt die ook fijn is: de Nivea Men face wash sensitive. Volop verkrijgbaar bij drogist en supermarkt, met een lekker neutraal geurtje. Prima dus om een droog wintervelletje tegen te gaan.

PS Haar issues

{Credits: bovenste beeld dentelleetfluers via modern hepburn}

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge