mahabis blue soles

mahabis

Nu ben ik geen fashion blogger, dus misschien ben ik wel de laatste op de planeet die hiervan hoort, maar hoe leuk zijn de pantoffels van Mahabis? Ze zijn gemaakt van zachte, voorgevormde schapenwol voor lekker warme voetjes. Je kunt ze ook buiten dragen als je wilt, met de speciale afneembare zool. En die zool kun je in allerlei hippe kleurtjes krijgen.

mahabis yellow soles

Het lijken mij zulke fijne pantoffels! En helemaal hipster-verantwoord. ;) Dan kun je ’s avonds in je pyjamabroek (ik zou yogabroek zeggen als ik er één had), oversized trui en Mahabis toch nog even semi-gekleed naar de winkel op de hoek voor wat Ben&Jerry’s.

Wat vind je ervan? Ken je ze en zitten ze lekker?

PS Stoere wollen manchetten voor je laarzen

{Credits: beeld van Mahabis}

2 comments on “Hipster pantoffels

  1. Arian Huber

    Het zijn klotepantoffels en heb mijn wijf het huis uitgeslagen toe ze ze aantrok

Leave a reply

required

CommentLuv badge