moreplease - keukendeur 1512 flow

Ik neem er niet altijd de tijd voor, maar ik hou eigenlijk heel erg van tijdschriften. Papier is iets fijns. Het impliceert rust. Niet vluchtig scrollen, met één oog op een peuter of de tv en het andere op je mobiel. Rust dus. Tja. Dat is dan ook meteen de reden dat ik ze niet heel vaak meer lees. En daar baal ik van! Mijn voornemen voor de komende tijd is daarom om vaker een tijdschrift mee naar huis te nemen.

Een groot voordeel van een papieren tijdschrift, is dat je er dingen uit kunt scheuren en op kunt hangen. Sinds een tijdje doe ik dat. Gewoon aan de kast bij de keuken. Het zorgt ervoor dat ik nog wat vaker kan genieten van foto’s die me intrigeren, een mooie spreuk of grappige illustratie. Deze keer hangt het decembernummer van Flow aan mijn keukendeur.

moreplease - aan keukendeur dec15 flow

In de Flow die nu in de winkel ligt vind je weer een hoop prachtigs. Met artikelen over:

♥ Gelukkig zijn mag. ‘Een deel van het geluksgevoel bestaat uit de wetenschap dat het voorbijgaat.’
♥ Ontdekkingsreizigster Alexine uit de upperclass van Den Haag die samen met haar moeder rond 1850 de wereld over reisde.
♥ Het welkomstcadeau bij een abonnement is deze Crosley platenspeler!
♥ Oma Eefje: “Als ik iemand spreken kan, dan doe ik dat en neem ik er de tijd voor.”
♥ Over afscheid nemen, en dat je dat je leven lang doet.

moreplease - flow dec15

Een hele leuke verrassing zijn de 366 kalenderkaartjes die je uit kunt scheuren. Die van 31 december, komt uit Alice in Wonderland, en is meteen favoriet.

moreplease - flow dec15 Alice

Ik ben heel benieuwd naar of je zelf papieren tijdschriften leest. Welke lees je? En heb je een abonnement of koop je ze los? 

4 comments on “Aan de keukendeur: Flow December

 1. Julia

  leuk artikel. is ook herkenbaar, ik knip ook van alles uit maar bewaar het in mappen en af en toe ga ik er doorheen ;-) ik heb dit echt met plezier gelezen ;-)

  1. Noraly Post author

   Dan zul je mappen vol hebben inmiddels! :) (En, wat leuk om te horen, dankjewel)

 2. Sheila

  Flow is altijd een cadeautje. Ik heb dat Flow Book for Paper Lovers gevraagd voor de Kerst.

  Ik moet wel zeggen dat ik er vroeger veel meer mee deed, met dat knippen en plakken. Ik ben ook gek op Colombus met schitterende reis fotografie en mooie artikelen. Ooit eens een wedstrijd gewonnen toen ik nog een reisreporter op hun site was. Het nadeel van alle mooie magazines is, dat ik ze allemaal wil bewaren. En dat begint een beetje vol te raken.

  1. Noraly Post author

   Wat tof dat je reisreporter voor hun site was! Ik bewaar nu heel bewust alleen maar een paar foto’s, beelden, knipsels, aan de deur, en bij de volgende sessie, gaan ze weg. Echt weg. Heel zelden bewaar ik er één, maar alleen als die op een ander plekje in het huis kan hangen.

Leave a reply

required

CommentLuv badge