jessica pearson red dress

jessica pearson black two piece

Elke keer als ik een episode van Suits op Netflix kijk, dan wil ik ruilen van kledingkast met Jessica Pearson van het New Yorkse advocatenkantoor Pearson Specter. Ken je de serie? Ik vind iedere aflevering weer om van te smullen!

Ja, Harvey Specter is één en al jongensachtige charme in een driedelig maatpak, Mike is superscherp met een groot hart en ik moet vaak hardop lachen om Lewis (‘Team Litt’!) Maar wat de serie echt voor mij maakt zijn de garderobes van de vrouwen. Wauw, wat een couture hangt er in hun kast.

Ik droom van de dag dat ik ’s ochtends een willekeurige greep in mijn kast kan doen en een perfect gesneden jurkje tevoorschijn kan toveren, om daar vervolgens werelddeals in te sluiten, ha!

jessica pearson black top tan skirt

jessica pearson pencil dress frill

Al researchend voor dit blogje kwam ik er trouwens achter dat je via wornontv de designerkleding van Jessica, Donna en Rachel kunt shoppen. En zelfs beter nog, de betaalbare look-a-likes, zoals dit Asos jurkje hierboven van Jessica’s killer pencil dress. (Wist je trouwens dat Rachel een style-blog bijhoudt op The Tig? Hij is echt heel leuk!)

Nadat Brian de serie ontdekte, hebben we de eerste drie seizoenen gebingewatched (dat is in-één-keer-achter-elkaar-gekeken, mam). He-le-maal verslaafd. En gelukkig is sinds deze week seizoen vier ook op Netflix uit. Kijken dus! Enjoy…

PS Als je meer van de verbouwingsprogramma’s bent

{Credits: foto’s van Suits/USA Network}

2 comments on “Dress to Kick Ass

  1. Julia

    ik vind suits een geweldige serie, qua kleding hou ik meer van basics ;-)

  2. Noraly

    In de praktijk komt het daar bij mij ook op neer, maar zou het wel leuk vinden…

Leave a reply

required

CommentLuv badge