201510 jongste oudste

201510 jongste middelste oudste 1

Hoe omschrijf je wat het krijgen van een kind met je doet? Het onbeschrijfelijke geluk van zoiets prachtigs te mogen laten groeien in je buik en het vervolgens op de wereld te zetten, in je armen te sluiten en die daarna stukje bij beetje te openen om ze hun eigen persoontje te laten worden. Het past niet in je hart, al die liefde.

Van tevoren denk je misschien dat je net als je aandacht, je je liefde eerlijk zal moeten verdelen over de kinderen die je op de wereld zet. Maar zo voelt het niet, toch? Bij mij niet althans. Het voelt alsof ik nu drie harten heb, met drie keer zoveel liefde om te geven.

Ik wens jullie hele fijne dagen toe en een heerlijke kerst. Geniet ervan.
(Je hebt het verdiend!)

PS Hoe kinderen je veranderen

{Credits: foto’s Mirjam Freke}

2 comments on “Een derde hart laten groeien

Leave a reply

required

CommentLuv badge