instagram collage november

Vorig jaar heb ik de laatste twee weken van het jaar iedere dag een foto gepost van een favoriet moment uit dat jaar. Het was een ideetje van Marlou, een fotochallenge, en in eerste instantie deed ik gewoon voor de fun mee. Maar het leuke was dat door het iedere dag weer uitzoeken van een mooie foto, ik herinnerd werd aan alle momenten. Zowel ‘grote momenten’ als ontdekken dat ik zwanger was, als simpele dingen zoals het verse Franse stokbrood op vakantie. Ik vond het zo leuk, dat ik het dit jaar weer wil doen.

Doe je mee? Je post dan iedere dag een foto op het sociale medium van je keuze, met de hashtag #14of2015. Ik doe mee op Instagram, Facebook en Twitter. We beginnen op vrijdag 18 december…

Hoop je daar te zien. En veel plezier met het scrollen langs oude foto’s. :)

6 comments on “Fotochallenge voor de laatste 14 dagen van het jaar: doe je mee?

  1. Nicole

    Als ik het goed begrijp zijn het dus niet 14 foto;s van nu maar meer van afgelopen jaar.. De mooiste momenten?

    1. Noraly Post author

      Fijn, ben benieuwd naar wat je gaat posten! Hoe meer zielen… :)

Leave a reply

required

CommentLuv badge