201601 verjaardagsochtend de kleinste

201601 de kleinste onder de tafel met taart

We zijn er weer! Fris en vrolijk en vol energie die een nieuw jaar (en een vakantie van twee weken, ha!) met zich meebrengt. Als allereerste wil ik natuurlijk de eerste verjaardag van de kleinste met je delen. Onze mini-peuter (of ‘meuter’) zoals we hem eigenlijk noemen, is nu officieel geen baby meer. Maar dat was hij allang niet meer. Regelmatig zeggen Brian en ik tegen elkaar dat hij sneller lijkt te gaan dan de andere twee. Maar wellicht is dat een ouderlijke bias. ;)

Het was zo’n relaxte verjaardag. Hij is de dag na nieuwjaar geboren, dus we wisten vanaf het begin dat zijn verjaardagen waarschijnlijk iets anders zouden verlopen. De familie hadden we met alle feestdagen veelvuldig gezien, cadeautjes heeft hij net in overvloed gehad…. Dus hielden we het heel klein. Alleen met ons gezin, een paar kleine cadeautjes en verder niets bijzonders. Het had wel iets, zo lekker knus met zijn vijven. En hij was volgens mij dik tevreden. Op een gegeven moment vond ik hem onder de tafel op zoek naar stukken taart! Zijn grote broer is over twee weken jarig en dan doen we wel een feestje. Ik hoop dat het een recept is dat ook als hij ouder wordt voor hem werkt.

Ons mannetje, wat is hij veranderd in de afgelopen twaalf maanden!

collage eerste vijf maanden met de kleinste

collage zes tot negen maanden met de kleinste

collage tien elf maanden met de kleinste

201601 de kleinste 12 maanden

Deze laatste foto heb je misschien al voorbij zien komen op Instagram:

Happy birthday kleintje. Met je ondeugende koppie waarmee je ons schaterend uitlacht als we je iets verbieden. Onze grote mini-peuter (aka meuter) die omaatjes in de speeltuin een hartaanval bezorgt door pijlsnel naar boven te klimmen en je head-first van iedere glijbaan te lanceren. Die heel goed kan zingen zolang de tekst maar ‘la la la’ is. ⭐⭐⭐ Je hebt mijn hart sinds jouw eerste minuut vorig jaar al gestolen.

Oh, en de raket – voor de oplettende lezers – is op de laatste foto niet vervangen door een grotere versie. Hij staat op een tafeltje en dat vertekent het beeld. ;)

PS Zijn geboorteverhaal

2 comments on “Gefeliciteerd Alexander!

  1. Yvonne Ausems

    enig Noor die compilatie. wat een doedeltje hè. Op naar de twee jaar, ben benieuwd …..liefs xxx

Leave a reply

required

CommentLuv badge