201601 oudste lego

201601 jongste happy

Van harte gefeliciteerd lieve kleine grote man! Dit weekend werd Aidan vijf en dat vierden we samen met de eerste verjaardag van zijn kleine broer. Wat een feest! Zaterdag was ook zijn eerste kinderfeestje en dat vond hij maar wat spannend. Al bij het eerste kindje dat aanbelde was het één groot luidruchtig festijn van cadeaupapier scheuren, snoepjes jatten, achter elkaar aanrennen en spelletjes spelen.

Zondag kwam ook de familie langs en deden we het hele festijn nog eens over. Ook hier waren genoeg kindjes bij, dus het was gezellig, chaotisch en luidruchtig. Maar op een enkel incident na (een wc-deur die uit zijn voegen getild moest worden omdat het slot ineens niet meer werkte!) was het een geslaagde dag.

201601 taarten

Ik bakte wederom de bizarre chocoladetaart op basis van mayonaise. (Voor het oude vertrouwde recept dat ik net weer geupdate heb, klik op de link. Echt je moet hem eens proberen, hij is zooooo lekker en heel gemakkelijk om te maken.) (En nee, hij smaakt niet naar mayonaise, beloofd.)

201601 middelste bordjes

Lelie was heel serieus bezig met de tafelschikking.

201601 middelste feestje

201601 oudste taart

201601 middelste poedersuiker neus

We gingen naderhand pannenkoeken eten en iemand – ik noem geen namen – was met haar neus in de poedersuiker gevallen.

201601 jongste taart

Sanners eerste kennismaking met chocoladetaart was onbetaalbaar. Hij had binnen de kortste keren een heel stuk naar binnen gepropt!

Een heerlijk weekend dus, met twee grote mannen. Wat gaat het snel!

4 comments on “Gefeliciteerd groot mannetje

  1. Sheila

    Gefeliciteerd!! Dubbel gefeliciteerd eigenlijk. En wat slim, een krukje op een stoel!

    1. Noraly Post author

      Dankjewel! Ja, dat gebruiken we altijd als stoelverhoger. Gaat prima :)

Leave a reply

required

CommentLuv badge