Keukenspullen met een ziel

linen tales schort

Er zijn van die dingen waar je een klein beetje verliefd op wordt, het moment dat je oog erop valt. Ik heb dat vaak met keukenspullen. Van kommen en schoteltjes (echt een verslaving), tot servetten met mooie prints of koperen opscheplepels (heb je die van de Hema gezien?).

Ook online kan ik mezelf verliezen en dan met name in de mooie spulletjes die gemaakt worden door de creatievelingen op Etsy. Hieronder vind je een aantal van mijn favorieten de laatste tijd.

keukenspullen met een ziel

1: linnen schort, 2: houten snijplank met voetjes, 3: kleine kommetjes om al je ingrediënten van tevoren in klaar te leggen (heel fotogeniek!), 4: de meest prachtige koperen en zilveren koffielepel, 5: met de hand bewerkte houten lepels, 6: mooie gestempelde servetten, 7: houten slabestek met gedipte uiteinden, 8: ‘tweet bowls‘, met twee vogeltjes die op het randje zitten en voetjes die door de kom heen lopen, 9: fleurige vaasjes om je keuken mee op te fleuren.

PS Bedankt voor al jullie lieve berichtjes via de mail, app, Facebook en Instagram naar aanleiding van mijn laatste post! Deed me heel goed, xx

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge