De kleur van februari is…

wedding-bouquets-13-06202015-ky

Welke kleur heeft februari volgens jou? Misschien groengrijs of bleekroze? Stiekem hoop ik dat de lente er al een beetje aankomt, al geloof ik dat ons eerst nog wat winterweer te wachten staat. Maar toch. ’s Ochtends meen ik al dat het sneller licht is en naast de voordeur hebben de eerste hyacintenkopjes zich al laten zien. Net als alle andere maanden, heeft februari kennelijk ook zijn eigen ‘birthstone’, en dat is….

…de amethyst. Februari is dus paars! Paarse inspiratie deze keer dus. En die is er genoeg. Mocht je bijvoorbeeld gaan trouwen deze zomer, dan vond ik bij Modwedding 20 té mooie paarse boeketten. Deze van Kelsey Combe is één van mijn favorieten, maar de andere zijn ook zeker een kijkje waard.

josephdeleo popsicles

De ijsjes van fotograaf Joseph de Leo zien er verrukkelijk uit, nietwaar?

onegirlinthekitchen purple vegetables

Paarse groenten… Laatst kocht ik in een opwelling allerlei gekeurde wortelen bij de supermarkt; ze zagen er zo lekker culinair uit, ha! Ik wist eigenlijk niet wat ik ermee moest doen, maar uit de oven (een tip van onze oppas) waren ze heerlijk! (foto door One girl in the kitchen)

isabella parota au pied de chevre

Is dit geen aanlokkelijk plaatje? Af en toe zou ik best weer creatief aan de slag willen met naald en draad (of breipennen) en helemaal als ik zachte mooie garens zie zoals deze. (foto door Isabella Parota)

cakemerchant purple layer cake

Echt, deze taart moet je eigenlijk aan de binnenkant zien! Het is een paarse ombre laagjestaart en hij ziet eruit om op te smullen. Het recept vind je ook via de link. (foto Cake merchant)

PS Benieuwd naar welke kleuren de andere maanden hebben?

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge