Een (ont)spannend weekend gewenst!

gemma correll neurotica

En, ga je nog iets leuks doen dit weekend? Morgen nemen we de kinderen mee naar Utrecht en terwijl ik dan even voor mijn werk de Jaarbeurs binnenhop voor de Fiets-en Wandelbeurs, en de Motorbeurs (twee van ‘mijn’ magazines, Op Pad en Promotor, staan daar :) gaat Brian een rondje met ze door de stad lopen. Ik sluit daarna weer aan en dan hoop ik dat we nog iets leuks met zijn allen kunnen gaan doen.

Maar vanavond wordt het relaxen op de bank of in bed met een boek. Als je zelf nog iets (ont)spannends zoekt, is bovenstaande misschien een tip voor je ‘Neurotica – Romantic Fiction for the Anxious‘ van Gemma Correll, ha! Ik blijf om haar lachen…

Heel fijn weekend!

{Credits: illustratie Gemma Correll}

Doe mee met de conversatie

4 reacties

  1. Als je gezellig ( en handig) wilt lunchen met kids, is Zussen leuk, die hebben een kinder speelkelder! Gezellige dag! X

    1. Dankjewel. :) Wat een goede tip, zelfs met een echt ballenbad! We zijn er gisteren geweest en de kinderen hebben inderdaad heerlijk gespeeld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge