Ik ga op droomvakantie en neem mee…

brics bellagio caffe

Als je *nu* gratis op wintervakantie mocht gaan en je mocht kiezen wat je wilde, wat zou het dan worden? Is je ultieme winterexperience een besneeuwd ski-paradijs of zou je juist gaan overwinteren in de zon? Ik zou het wel weten! Hieronder lees je wat ik zou doen…

Duifhuizen tassen en koffers vroeg mij of ik mijn tips wilde delen over wat ik mee zou nemen op wintervakantie; naar de sneeuw of naar de zon, dat mocht ik zelf weten. Maar natuurlijk, graag zelfs! Ik zou dolgraag op vakantie gaan nu naar een heerlijk warm oord… Het liefst ver, met heerlijk eten en prachtige natuur, of een duikparadijs. Met kindjes gaat dat de komende jaren waarschijnlijk nog niet gebeuren, maar een beetje dromen mag best toch? Daarom volgen hieronder de spulletjes die niet mogen ontbreken én in welke koffer ik ze mee zou nemen natuurlijk. Op naar mijn droombestemming: de Malediven!

maldives

moreplease - droomvakantie malediven

Die tropische eilandjes middenin de Indische Oceaan lijken me echt paradijselijk. Luxe hutjes op palen, kristalhelder zeewater, snorkelen, duiken… het klinkt allemaal zo heerlijk. En een tikkeltje onbereikbaar. Ooit, tijdens het plannen van onze huwelijksreis zijn de Malediven wel eens ter sprake gekomen, maar op het moment – met drie kleine kinderen – lijken ze verder weg dan ooit. Geen probleem, ik fantaseer mijn weg er wel naar toe.

Want als je gaat, dan ga je natuurlijk ook helemaal in stijl. Dat begint al met de juiste koffer. Ik mocht van Duifhuizen tassen en koffers naar hartenlust speuren op hun website naar mijn ultieme reistas. Tja, en hoe ik ook heb geprobeerd te kijken naar praktische, onverwoestbare Samsonites, op mijn netvlies nestelde zich heel comfortabel de Bric’s Bojola Cream serie en die staat er nog steeds ingebrand. Wat een prachtige tas en hoe ontzettend Audrey Hepburn om daarmee te reizen. (Ik hoop alleen wel dat ie met ingebouwde nanny komt, want anders zie ik een uitdaging met jam-vingertjes en chocolade-mondjes, maar ach.)

bric's weekendtas

Je hebt hem in een grote en kleine uitvoering, en als je liever een echte koffer op wielen hebt; die is er ook. De hele serie ziet er superchique uit in crèmekleur met lederen details. Er is ook een beauty van een toilettas bij. (Zie je jezelf al, zoals in de film, naast een koperen bagagekarretje vol bij elkaar passende tassen? :)

Vervolgens zitten er in die tas alleen maar fijne vakantiespullen. Je wilt tenslotte niet op je handdoekje liggen in je bikini van tien jaar geleden (ahum, that’s me) of zonder bijpassende zonnehoed. Dit is wat ik zeker mee zou nemen op droomvakantie:

moreplease - droomvakantie

1: Allereerst dan die bikini. Deze van Anthropologie bijvoorbeeld. Mooi… 2: En een echte vintage Cartier zonnebril.3: Een heel intelligent lakje van l’Oreal dat ultra-lang houdt (dit is de Orange Extreme). 4: Mijn favoriete zonnebrand, van Vision, die je maar één keer per dag op zou hoeven smeren. 5: Een simpele maar stijlvolle pareo om op het strand liggen en voor honderenéén andere dingen. 6: Een mooie zonnehoed kan natuurlijk niet ontbreken. 7: Een dosis humor voor op je handdoek. Ik heb het andere boek van Dawn French, a tiny bit marvellous, gelezen en dat was zo ontzettend leuk! Deze, According to YES, wil ik heel graag ook lezen. 8: Stijlvolle oortelefoontjes om niet afgeleid te worden tijdens het lezen. 9: De allerfijnste aftersun voor je haar. Hij staat bij mij in de kast en van het flesje alleen al krijg ik iedere keer als ik hem zie, zin in de zomer. 10: Een mooi nieuw jurkje om op het strand, of aan de bar, of in het stadje mee te flaneren…

Tot zover mijn droomvakantie. In gedachten zit ik er al hoor! Waar zou jij naartoe gaan?

{Van Duifhuizen tassen en koffers mocht ik een reistas uitzoeken om te reviewen. Neem vooral een kijkje op hun site; ze hebben echt mooie producten in alle prijsranges. Zie hier voor meer informatie over hoe ik omga met samenwerkingen. Bedankt voor je begrip!}

Doe mee met de conversatie

9 reacties

 1. Wij zijn op de Malediven geweest tijdens onze huwelijksreis! Super romantisch en idyllisch, maar met onze kinderen (nu) inderdaad een beetje lastig. Leuke blogsite trouwens!

 2. Zo leuk om te lezen wat iemand als droombestemming ziet. De Malediven lijkt mij namelijk het toppunt van saai. Ik zou het alleen combineren met Sri Lanka, anders zou ik na 2 dagen niet weten wat ik moet doen (behalve duiken).

  Ik heb wel eens de Cook Eilanden bezocht. Ik was op wereldreis voor een half jaar en maakte daar een stop. Maar na een paar dagen verveelde ik me ook echt. En het vliegtuig ging maar 1 keer per week!

  Ik zou eerder kiezen voor de Gili’s (Indonesië), waarbij je nog genoeg andere eilanden in de buurt hebt om te combineren. Daar heb ik me dan, vreemd genoeg, wel vermaakt :)

  Als winterbestemming zou ik trouwens kiezen voor New Zealand (want daar is het dan zomer), Maar ik wil ook heel graag naar Scandinavië juist met de winter. Zoooo mooi lijkt me dat.
  Sheila plaatste onlangs…Vluchtelingen

  1. Haha ik moet wel lachen om je reactie. Kan zeker niet dat je dan bij de Maldiven zegt dat je nou eenmaal snel tevreden bent? 😂 Maar ik snap wel wat je bedoelt en ik zou dat, toen ik nog veel reisde, ook hebben. Maar op dit moment zou een week rust, duiken, lekker eten en een hangmat echt meeer dan voldoende zijn. (Scandinavie staat bij mij trouwens ook heel hoog op het lijstje!)
   Noraly plaatste onlangs…Ik ga op droomvakantie en neem mee…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge