Inspiratie aan de keukendeur: Land Idee

moreplease - inspiratie aan de keukendeur - landidee

Mijn keukendeur hangt altijd vol mooie foto’s teksten die ik uit tijdschriften haal. Een soort inspiratiemuur, middenin de kamer. Ik word er altijd vrolijk van als ik ernaar kijk. Vanmiddag heb ik hem vernieuwd, deze keer met allerlei moois uit ‘Land idee’. Ik kende het tijdschrift nog niet, jij wel? Het is een mix van landelijk interieur, lekkere gerechten, natuur en cultuur, en tuinieren. Ook zag ik pagina’s met gezondheidstips (bijvoorbeeld hoe je met 6 druppels etherische citroenolie en room in een lauwwarm voetenbad, koorts kunt verlagen). En artikelen over hoe je zelf textielverf uit bloemen maakt. Verrassende artikelen vond ik! Hieronder zie je wat nu aan mijn keukendeur hangt.

moreplease - inspiratie aan de keukendeur

Het is een winterse mix geworden met een waar sprookjeskasteel in Beieren, Slot “Neuschwanstein”. (Ik moest erdoor denken aan het jachtslot in Beieren waar Sandra als Nederlandse moeder naartoe is verhuisd!). Het heeft wel iets van Narnia, vond ik! En een paar mooie close-ups van zwanen en een Fries paard in de sneeuw.

moreplease - inspiratie aan de keukendeur - winterkasteel

Dit recept voor kippenbouten met aardappelen, pastinaken en appels leek me lekker! Ook opgehangen dus.

moreplease - keukendeur winterappels

Ook deze Caramel Macchiato triple chocolate bar van Hands Off My Chocolate lijkt me niet te versmaden…

moreplease - inspiratie aan de keukendeur - hands off my chocolate caramel macchiato

Terwijl ik aan het knippen en scheuren was, kwam Aidan naast me staan. Hij vond het zo interessant, dat hij zijn eigen plaatjes begon uit te knippen. Op de binnenkant van de deur hangen nu een paar plaatjes van hem. :)

moreplease - landidee magazine

Het deed even pijn om de vorige foto’s eraf te halen, maar het fijne als je iets nieuws ophangt, is dat het je weer de hele tijd opvalt. Iedere keer als mijn blik erop valt, moet ik even glimlachen. :)

Doe mee met de conversatie

8 reacties

  1. Is het Landleven niet wat ook die beurs organiseert in het Nederlands Openlucht Museum? Ik ben er toen heen gegaan en vond dat ontzettend leuk. Het blad zelf heb ik nooit in gebladerd. Ik vind je deur echt leuk zo. Leuk om zo af te wisselen. Een beetje als pinterest, maar dan echt :) Dat hadden we vroeger natuurlijk ook… oh ja.. de tijden van een prikbord :)
    Sheila plaatste onlangs…10 voordelen van tweetalig opvoeden

    1. Ja, het is ook wel een beetje een prikbord. Het knippen en scheuren is nog leuker in het echt dan op Pinterest. :) Landleven organiseerde inderdaad dat winterevenement, klinkt als iets fijns, heb het meteen even gegoogled. Is wel een ander tijdschrift dan Land Idee, haha, maar zeker ook interessant. Misschien iets voor een volgende keer.

        1. Maakt niet uit, het klinkt sowieso interessant. In de zomer wellicht nog meer zelfs! Bedankt dus :)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge