Korting op je Albelli fotoalbum!

image

Niet verder vertellen, maar ik heb iets ontdekt… Albelli, mijn absolute favoriet om fotoalbums mee te maken, heeft nu een heel speciale actie. Je krijgt het tweede – identieke – fotoalbum gratis! (En nee, dit is geen gesponsord bericht.)

Vind je het ook zo leuk om fotoalbums te maken? Ik vind het echt heerlijk om de foto’s die zich digitaal opstapelen, op een mooie manier in een album te zetten. Wat kan ik zeggen, ik heb nou eenmaal iets met papier! :) Voordat ik met mijn blog startte, was het mijn favoriete hobby en ik heb serieus al vaak op de site van Albelli gekeken of ik er niet kon gaan werken. Het is dat de reistijd naar hartje Amsterdam me iets te gortig is, anders had ik er allang gezeten, ha!

De laatste tijd kom ik er alleen bijna niet meer aan toe en ik had behoorlijk wat achterstand weg te werken. De digitale stapel foto’s werd hoger en hoger, en daarmee de drempel om weer te beginnen met een fotoalbum ook. Maar deze kerst was het zo ver: ik ben de uitdaging aangegaan!

albelli fotoboek 2015 de twee jongens badje

albelli fotoboek 2015 de twee jongens

albelli fotoboek 2015 huwelijk broer

Ondanks al mijn verwoede opschoonpogingen werd het een heel dik boek van een heel bijzonder jaar; Sanner geboren, wij verhuisd, Aidan naar school, mijn broer getrouwd. (Maar ieder jaar voelt bijzonder als je het terugziet, nietwaar?)

albelli fotoboek 2015 jongste middelste

Albelli kortingscode

De Consumentenbond heeft Albelli uitgeroepen tot de best geteste aanbieder van fotoboeken. Ze hebben ook de fotoboeken getest van Albert Heijn, Kruidvat, Fotoalbum.nl en onder andere is “de software van Albelli de meest gebruiksvriendelijke van allemaal.” Uiteraard zijn ze daar bij Albelli best trots op en dus vieren ze een feestje! Tot 29 februari krijg je het tweede identieke fotoboek gratis, met deze kortingscode: BESTGETEST16 

albelli kortingscode 2 voor 1

Let op, het gaat dus om twee dezelfde boeken, die je tegelijkertijd bestelt. Meer informatie vind je hier. En dit is dus geen gesponsord bericht, ik vind het gewoon leuk om dit met je te delen, omdat ik zelf fan ben. Ik heb zelf meerdere aanbieders geprobeerd over de jaren en vind deze gewoon de fijnste.

Mijn moeder en tante hebben meteen allebei een extra exemplaar besteld van ons 2015 boek, hierboven. Maar ik ben ook als de wiedeweerga aan de slag gegaan met andere fotoboeken! Het lijkt me leuk om Lelies album alvast twee keer te printen, zodat ze een ongeschonden exemplaar voor later heeft.

Hoe staat het met je eigen fotoalbums? Ben je helemaal bij of loop je ook wat achter? Vind je het leuk om te doen? Hoor het graag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge