Tip! Done by Deer en Delight Department

moreplease - done by deer sfeer

Dit weekend had ik het zeldzame geluk om even in mijn eentje door een winkelstraat te lopen. Nou ja, met een kinderwagen, maar omdat Sanner half sliep was het toch bijna hetzelfde. Ik was oprecht vergeten hoe leuk dat is. Rustig lopen, naar binnen waar ik wilde, echt kunnen kijken naar de spulletjes. Gewoon even geen gedoe, geen stress. Heerlijk.

Ik had me niet gerealiseerd dat ik, behalve de winkels in het mini-winkelcentrum waar ik boodschappen doe, nooit meer andere, leuke winkels zie. Althans nooit voor langer dan een paar minuten. En altijd met een half oog op het ene kind, een half oog op het andere (ondertussen kijk ik scheel) en dan is het maar hopen dat Brian de derde onder controle heeft. Dus wat een verademing was dit! Onderweg kwam ik zoveel mooie dingen tegen. Ik dacht dat ik behoorlijk bij was, omdat ik online zoveel zie, maar ik heb kennelijk toch nog wat gemist.

Mijn absolute hoogtepunt was het vintage- en designwinkeltje Kikke Spulle, in de Frederik Hendriklaan! Veel van wat ik hier wel eens heb laten zien, stond daar in het echt. Maar ook een hoop merken die ik nog niet zo goed kende. Aan de kast van Done by Deer heb ik me letterlijk lopen vergapen. Zulke lieve, vrolijke designs; ik wilde alles wel hebben. Hieronder zie je een aantal spulletjes die ik zó mee wilde nemen.

moreplease - done by deer

Zo leuk toch? En behoorlijk betaalbaar ook, de lengtemeter was bijvoorbeeld maar € 13,95.

Maar ook de houten wegwerp-bestekjes van Delight Department vond ik geweldig. Wat een leuk alternatief voor feestjes waar je wat extra bestek voor moet hebben.

moreplease - delight department

Genoeg inspiratie dus weer opgedaan. En ik heb het voornemen om dit vaker te doen! Lukt het jou wel eens om te gaan winkelen zonder kids?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge