Flamingo bikini’s

moreplease hema bikini flamingos

Heb je een vakantie in de zomer gepland? Wij hebben een paar weken geleden geboekt. Het wordt een agriturismo in Toscane en ik heb er heel veel zin in! Italië is waarschijnlijk mijn meest favoriete land om op vakantie te gaan. Ik hou van het eten, de omgeving, de sfeer… ik zou er zo kunnen wonen.

Meestal begint de echte voorbereiding bij mij pas wat later, maar gisteren kwam ik zulke leuke bikini’s tegen, dat ik al helemaal in een vakantiestemming kwam. Met flamingo’s! Natuurlijk kon ik die niet laten liggen.

moreplease hema badkleding shoppingspree

Mijn oog viel op een bikini voor mezelf. Al jaren draag ik dezelfde setjes en al koop ik af en toe wel een nieuwe, het zijn nooit blijvertjes. De nieuwe bikini’s verdwijnen na een zomerseizoen achterin de kast, maar de oude Burberry-look-a-like (ik beken, van een marktje in Djerba 15 jaar geleden…) trek ik iedere keer weer aan.

Maar nu zag ik deze, gewoon bij de Hema. Zo leuk, ik was op slag verliefd op de vrolijke print! En naast dat rek hing een kinderrekje met dezelfde bikini’s, maar dan voor kleine meisjes. Tja, en toen ik eenmaal met mijn eigen flamingo’s in mijn hand stond, wilde ik voor Lelie ook een setje. (Ik zie ons al staan twinnen aan het zwembad. :)

moreplease hema flamingo bikinis twinning

Voor Aidan kocht ik deze surfboards. Hij was er helemaal mee in de wolken en begon allerlei stoere praatjes over surfen. Zo grappig, ik had geen idee dat hem dat überhaupt interesseerde.

moreplease hema zwembroekje

Hema damesbikini flamingo’s, € 14 (top) € 12 (slip), meisjesbikini flamingo’s € 12 en jongenszwembroek surfboards € 9.

PS Wist je dat flamingo’s ook wel eens in Nederland worden gespot? Ik had geen idee!

Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. Ontzettend schattig, ook voor Lelie, persoonlijk ga ik dit jaar aan de badpakken 😄 Hoop dat er leuke bestaan!

    1. Wat een toeval! Ik heb het badpak niet gezien, alleen voor kindjes. Ik dacht toen nog ‘oh, die wil ik zelf ook wel’. Niets mis met een badpak hoor, ik weet dat je trots hoort te zijn op je na-3-zwangerschappen-buik met alles wat daarbij hoort, maar ik kan soms ook met nostalgie aan het strakke buikje van weleer denken. ;)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge