In welk bed zou jij straks willen ploffen?

boxspring boilingmoon

Hoe zalig zou het zijn om een nieuw bed te hebben? Eentje met een dikke, zachte, schone matras. Vooral dat laatste; schoon! Iedere keer als ik nu ons bed afhaal dan staren de vele melk, spuug, plasongelukjes en weet-ik-wat-nog meer-vlekken me vrolijk aan van onder het hoeslaken. Het ziet er werkelijk waar niet meer uit. Ik zou heel graag een nieuw bed kopen. Maar iedere keer wanneer ik denk ‘misschien kan het binnenkort wel…’ dan spuugt er weer eentje vrolijk zijn volledige melkfles uit op bed. Vanochtend was het ook weer zo ver: op mijn kant deze keer…. 

Welk type bed zou je kiezen, als je een nieuw bed mocht? Brian zou voor een boxspring zoals hierboven gaan en dat lijkt mij ook wel lekker hoor. Groot en zacht en hoog. Het oogt zo ontzettend luxe! Maar ik weet uit ervaring dat een lattenbodem net zo lekker kan slapen, dus voor mij is een boxspring geen must. (bron boilingmoon)

interieur-inrichting rustiek bed

Uiteindelijk zou ik gewoon een bed willen dat meteen een hele mooie sfeer aan je slaapkamer geeft. Dit rustieke bed vind ik bijvoorbeeld best mooi! Als we een nieuw bed zouden nemen, dan wil ik het liefste ook meteen een maatje breder, zodat een eventuele logé ’s nachts er ook nog bijpast. Dit bed lijkt me wel laag, maar dat oude houten hoofdbord is echt prachtig. (bron interieur-inrichting)

martkleppen oude deuren als hoofdbord bed

Datzelfde geldt voor deze beauty met de oude louvredeuren als hoofdbord. Je moet er maar op komen! (bron mart kleppe)

passie4wonen bed op zolderkamer

Oké, dus dit zijn eigenlijk bedden voor de kids. Maar zou je hier niet zó zelf in kruipen? Te leuk als zolderproject! Sowieso vind ik een raam boven je bed erg mooi staan. Het is wellicht niet heel erg feng shui om eronder te slapen, maar het ziet er wel fijn uit, zo’n bed badend in het licht. (bron passie voor wonen)

jorg steigerhout

Mijn broer is heel handig met hout en maakt allerlei meubels en hebbedingen. Ik weet dat hij bezig is met een bed van kaasplanken, maar steigerhout heeft ook ooit op het wensenlijstje gestaan. Zo’n iets strakkere variant vind ik zelf ook erg mooi. (bron jorg steigerhout)

livelovehome ikeahack lamp

Tot slot nog een superleuke IKEA hack waarmee je zelf een lampje kunt maken voor naast je bed (bron livelovehome)

PS Prachtige kleuraccenten in witte slaapkamers

Doe mee met de conversatie

5 reacties

  1. Allemaal heel leuk, vooral die zolder!! Ben het met Brian eens, ook makkelijk om op te maken wat weer een gedoe is met die andere bedden( ben al meer dan 40 jr bedden aan het opmaken) ze zijn wel prachtig maar ik zou konstant mijn schenen open halen!😄

  2. Wij hebben een half jaar geleden een nieuw bed aangeschaft. Ik ben er erg blij mee, ons hoofdeind staat iets naar voren en heeft vakjes aan de zijkant waar je boeken en andere dingen in kan zetten. Zo heb je geen nachtkastjes meer nodig, dat is wel praktisch onze kamer is niet zo breed. Er zitten ook lades onder het bed, alweer zo praktisch :)
    Margriet plaatste onlangs…Boodschappen doen met je kind

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge