Inspiratie aan de keukendeur: Libelle BLOEMEN

moreplease - keukendeur libelle bloemen

Ook als je geen tijd hebt om ze te lezen, kunnen tijdschriften een hele fijne bron van inspiratie zijn. Ongeveer iedere maand koop ik er één die mijn aandacht trekt qua beeld en vervolgens haal ik de mooiste plaatjes en quotes eruit en plak die aan mijn keukenkastdeur.

Steeds als je iets met je handen doet geniet je, nietwaar? Of dat nu met je handen in het deeg of de modder is maakt niet uit. Het knippen en scheuren in fysiek papier bijvoorbeeld voelt heerlijk en daarna heb je een soort steeds wisselend moodboard. Deze keer kocht ik de Libelle BLOEMEN. Kijk je mee?

moreplease - keukendeur libelle bloemen overzicht

Mijn huis staat vaak vol met bloemen. Dat staat lekker vrolijk en inmiddels weet ik welke ik moet kopen om er lang plezier van te hebben. Meestal gaan tijdschriften over bloemen, vooral over tuinieren; iets wat ik tot nu toe nog niet echt doe. Dus daar was ik niet naar op zoek. Maar in deze Libelle zag ik bloemen op een manier verwerkt waar ik helemaal blij van werd:

moreplease - keukendeur libelle bloemen flamingo

Bijvoorbeeld als fleurig portret! Ik volg op Instagram een aantal mensen die de mooiste dingen maken van bloemblaadjes (@FLORA.FORAGER en de #ninisfaces van @nininoes) en dit sprak me daarom meteen aan. En omdat het een flamingo is, uiteraard.

moreplease - keukendeur libelle bloemen bloemenlijstje

Een lijst van bloemen van ontwerpster Saskia de Valk. Heel erg mooi, vind je niet? Libelle schrijft: Saskia houdt van natuurlijke, wilde bloemen met een bijzondere uitstraling. In haar werk ziet het er altijd uit of het nét geplukt is.

moreplease - keukendeur libelle bloemen bloemenparfums

Er stonden parfums in op basis van seringen (Love van Chloë) en rozen (Eau Rose van Diptyue). Mmmmm….

moreplease - keukendeur libelle bloemen hangende vaas

Dit vond ik gewoon een heel fijn sfeerplaatje. Leuk, met die hangende vaaspotjes.

moreplease - keukendeur libelle bloemen trap en thee

Oh! De muurschildering bij de trap van illustratrice Maartje van den Noort is echt prachtig. En op het schaaltje ligt een organische theemelange van het New Yorkse Marble & Milkweed met groene thee, rozenblaadjes, jasmijnbloesem, cacao, vanille en gojibessen.

moreplease - keukendeur libelle zomerborder

moreplease - keukendeur libelle bloemen bloeiperiode

Wat ik deze keer nieuw heb gedaan is meerdere pagina’s als een boekje opplakken. Hoe handig namelijk om te weten wat je in de tuin kunt planten, zodat je ieder seizoen mooie bloemen hebt! (

201604 middelste inspiratie keukendeur

Vorige keer hielp Aidan mee, deze keer was Lelie aan de beurt. Zij maakte haar eigen plaatjesdeur aan de binnenkant. ♥

PS Meer inspiratie aan de keukendeur: Land idee en FLOW

Doe mee met de conversatie

2 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge