Heb je de nieuwe ZARA collectie al gezien?

moreplease - zara collectie

Dit weekend waren we in de stad omdat manlief naar de kapper ging. (Hij gaat trouw iedere zes weken, waar het bij mij eerder één keer per zes maanden is…) Meestal betekent dat een lekkere brunch bij Lodewieck, maar deze keer verdeelden we ons en nam ik de twee kleinsten mee uit winkelen.

Dat klinkt alsof ik als een stijlvolle, beheerste moeder rustig langs een aantal winkeltjes heb geflaneerd, maar mede-mamma’s weten wel beter. Met Lelie die rondrent en Sanner die de kinderwagen niet uit mag en dat na een kwartier ook meer dan welletje vindt, is het een race tegen de klok om zo snel mogelijk, zoveel mogelijk geschikte kleertjes te vinden.

Het liefste op één plek, en meestal wordt dat Zara. En oh, wat hadden ze weer een aantrekkelijke collectie. Ik heb in een vaart waar de Thalys jaloers op kan zijn een he-le-boel in mijn handen gehad, en het was allemaal leuk.

Uiteindelijk stonden we zelfs na een strenge selectie toch weer met handenvol bij de kassa. Waar Lelie plotseling riep ‘Plassen!’. De kassajuffrouw dacht ons nog even naar de overkant van de straat te kunnen bonjouren, maar Lelie en ik hebben haar allebei heel boos aangekeken, en toen mochten we in het magazijn. Gelukkig. Net op tijd!

zara tshirt wit bloemen

zara geribd tshirt

Zoveel leuke shirtjes en broekjes hangen nu weer in de kast. Maar mijn favoriete outfit is toch wel deze. Al komt de onderste helft van de jongensafdeling vandaan. :)

zara outfit jongens korte broek

En al was het gisteren een warme dag, we kozen toch nog maar even voor een lange broek.

201604 middelste zara jongste 2

201604 middelste zara 3

201604 middelste zara

Missie geslaagd! Lelie zelf is nog het meest verrukt over haar ‘tijger schoenen, WRAW!!!’ Ben wel benieuwd hoe lang we die wit kunnen houden… :)

Doe mee met de conversatie

6 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge