Op mysterieuze wijze verdwenen de laatste tijd…

201601 mamma en de middelste

Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar bij mij verdwijnen sinds ik kinderen heb soms spontaan allerlei spullen. Ik zeg niet dat zij ze expres kwijt hebben gemaakt… Maar het is wel toevallig. Het meeste duikt gelukkig na een tijdje weer op. Maar sommige dingen heb ik nog steeds niet teruggevonden.

Zo mis ik bijvoorbeeld:

 • de kaasschaaf
 • een gegraveerd kindervorkje
 • ontelbare sokken (overigens verdenk ik hier de wasmachine)
 • het roze bloesje van de foto boven
 • een heel boekje vol 50 bestekzegels van de AH (argh!)
 • zwarte opvouwbare paraplu
 • witte kussensloop
 • donkerblauw bloesje
 • de autosleutel sinds gisteren….

Echt zo vreemd, vooral die twee bloesjes. N E R G E N S te vinden. De autosleutel hoop ik nog te vinden.

Wat is de score bij jullie?

Doe mee met de conversatie

6 reacties

  1. Ja, ik ben bang dat dat is wat er is gebeurd… Maar van die bloesjes, dat had ik dan toch gewoon moeten zien? Echt zo raar. Maar dat vorkje en de kaasschaaf, ik weet het bijna zeker. Boeven ;)

 1. Meestal zijn verhuizingen ook schuldig maar toch haha de kaasschaaf, misschien heeft je vriendin gelijk, ze zien ons dingen weggooien….😄

  1. Dat klopt, ik mis voor mijn gevoel ook nog steeds een klein doosje met notitieboekjes etc! En ik ben inderdaad bang dat een aantal dingen allang weggegooid zijn.

 2. Hier mis ik vooral steeds meer kledingstukken. Truitjes van mijn zoon, sokken, broeken, noem maar op. Ik dacht eerst dat de wasmachine een wrede grap met me uithaalde, maar nu je er zo over begint zou de oorzaak ook nog best wel eens ergens anders kunnen liggen ;).
  Tessa plaatste onlangs…Hof van Twello

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge