Psssst… het chocoladegeheim van Chocotasting!

moreplease dark chocolade mint

Echt, ik heb nou iets ontdekt waarvan ik wilde dat ik het zelf had bedacht: een ABONNEMENT OP CHOCOLADE! Het is een idee van Chocotasting, een bedrijf dat gerund wordt door drie mensen die naar eigen zeggen werkelijk geobsedeerd zijn door chocolade.

Het is chocolade van het allerhoogste niveau. Iedere maand sturen ze aan mede-chocoladeliefhebbers een box met daarin drie verschillende chocolades van een bijzondere chocolatier. Deze heeft minimaal een aantal internationale prijzen gewonnen en de repen moeten van uitzonderlijk goede kwaliteit zijn.

moreplease - chocotasting prestat

Wat er in de box zit, is iedere maand weer een verrassing. Maar, op hun Facebookpagina tilden ze een tipje van de sluier op en volgende week zit de koninklijke chocolade Prestat erbij. (Je MOET even doorklikken, dit is gewoon de chocolade van Roald Dahl!! Het verhaal erachter alleen al laat je wegdromen…)

En deze zit er ook in: Dark with English Black Mitcham mint. “De donkere chocolade met 71% cacaogehalte is doordrenkt van Black Mitcham, een mintsoort met een hoog aromatisch gehalte. De smaak krijgt nog een extra boost door het gebruik van Caraïbische Demerara suiker. Erg lekkerrr…”

Dus, je hebt het niet van mij, maar als je een echte connaisseur van chocolade bent, dan weet je nu waar je moet zijn.

{Credits: onderste beeld van Chocotasting}

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge