Heren: een originele zelfgemaakte moederdagkaart

image

Heren opgelet! Vorig jaar kreeg ik zo’n meesterlijke moederdagkaart. Van de husband welteverstaan, niet van de kids. Hij was door de man in kwestie zelf gemaakt, en hij heeft daarmee serieuze punten gescoord. We hebben het hier namelijk over een anti-fröbel-man pur sang, en als hij het kan, dan kan jij het ook.

image

De tekst? Nailed it! Laat je gerust inspireren of leg andere brute feiten over het ouderschap zoals alleen jullie dat kennen bloot. Print hem gewoon lekker groot, in verschillende formaten en het ziet er meteen heel professioneel uit.

De binnenkant had manlief gevuld met de standaard antwoorden van onze kroost als ze weer iets uitgehaald hadden. “Solly mama” (Lelie, 1 jaar). “Nee, maar, eigenlijk…” (Aidan, 4 jaar) en de jongste was toen pas 4 maanden, dus die had niet veel smoesjes nodig.

image

Dus, deze moederdag, in plaats van een bloemetje, geef gewoon een kaart die zegt waar het op staat. (Ik bewaar hem voor eeuwig, doet die dame van jou vast ook.)

Doe mee met de conversatie

2 reacties

  1. Ik vind hem fantastisch! Koesteren. Geweldige vent heb je!

    Mijn man is ook zo’n schat. Die houdt gewoon een lijstje bij op zijn mobiel en noteert daar alles waarbij ik ooit (eerder in het jaar) riep: Oh, deze is mooi / oh, deze wil ik echt graag / oh, die is schitterend…

    En dan als het kerst/mijn verjaardag/whatever is, slaagt hij dus altijd.
    Sheila plaatste onlangs…Wij herdenken

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge