Inspiratie aan de keukendeur: Flow

moreplease - keukendeur flow overzicht

Het is alweer een tijdje geleden dat ik de vrolijke flamingo van bloemblaadjes aan mijn keukendeur uit Libelle Bloemen verving door iets nieuws. Ik probeer iedere maand mijn keukenkastdeur te versieren met allemaal mooie plaatjes uit één tijdschrift en verleden week was het zo ver. De Flow deze keer, hij lag al een tijdje op een stapeltje te pronken met zijn mooie cover (deze) en het was weer een waar genoegen om lekker te scheuren, te knippen en te plakken.

moreplease - keukendeur flow slowart

Voor dit beeld viel ik echt als een blok. Ik stel me voor dat ik ook zo uren in een museum zou kunnen ronddwalen. In de realiteit ben ik a) al jaren niet in een (grotemensen)museum geweest door de drie kleine ordeverstoorders die dit serene plaatje compleet onmogelijk zouden maken en b) ben ik vaak na zaal 1 al overvoerd en kunstmoe en wil ik naar huis. En toch blijf ik stug van musea houden…

moreplease - keukendeur flow perfumes

Door de hele Flow vond je steeds heerlijke illustraties van Danielle Kroll, uit Brooklyn, New York. Deze was mijn favoriet.

moreplease - keukendeur flow sleur

Uit het liedje ‘Sleur met jou‘ van Claudia de Breij.

moreplease - keukendeur flow cybeleyoung

Van papieren parasolletje tot prachtige kwal, door Cybèle Young, een Canadese kunstenaar, die miniatuurwereldjes van Japans papier maakt. “Omdat alles altijd verandert, en omdat fantasie het leven mooi maakt.

moreplease - keukendeur flow datwatjezoekt

Verder zat er een ontbijtboekje in met 78 vragen die je jezelf tijdens het ontbijt zou kunnen stellen, een prachtige moestuinposter en moestuinkalender (handig voor volgend jaar) en heel veel ander moois.

Het blijft een feestje, zo’n Flow.

Doe mee met de conversatie

5 reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge