Nieuwe kaartjesliefde

hallmark - i hold from you

Ik kan echt geen kaartjesrek voorbij lopen, zonder een snelle blik langs de rijen of er nog een paar leuke tussen zitten. Geen idee wat het is wat me zo vrolijk maakt, maar feit is dat kaartjes dat gewoon doen. Ik stuur ze te weinig, de laatste tijd, maar als ik dan weer door zo’n verzameling loop te grasduinen dan ploppen er zeker 10 redenen spontaan in me op, om die en die en die een kaartje te sturen. Ooo, deze is helemaal voor nonna in Italië, die ligt vast dubbel! Of ik scroll stiekem even door mijn telefoon of er niet iemand jarig is binnenkort die zich niet rot zou schrikken als ze out-of-the-blue ineens een kaartje van mij krijgen.

Van de week was ik op zoek naar een verjaardagskaartje en kwam ik weer zulke leuke tegen! Ik heb een zwak voor typografie en dan al helemaal als het teksten zijn die aan je hart blijven plakken… Van deze collectie (kaartje 2, 5 en 8 hieronder) wilde ik heel graag weten wie hem gemaakt had. Helaas helaas, het bleek ‘gewoon’ Hallmark te zijn, en die doet doorgaans niet aan opscheppen over hun designers. Maar op hun site vond ik wél ook nog andere mooie exemplaren. Dus, bij deze, dring ik even mijn kaartjes-liefde aan jullie op. Ach, maar wie weet, vind je het net zo leuk als ik…

hallmark - old enough to know better

Voor nonna: do it anyway!

hallmark - pregancy is

Voor Fleur: pregnancy crap

hallmark - heb ik jou ooit

Voor Luc voor vast iemand: heb ik jou ooit verteld

hallmark - alsjeblieft een dankjewel

Voor mamma: alsjeblieft een dankjewel

hallmark - fiet fiew

Voor Gillian: fiet fiew!

hallmark - youll never guess

Helaas ook voor Gill: (het antwoord)

hallmark - hoteldebotel stapeltjesgek

Voor mij? hoteldebotel stapeltjesgek (hint, hint :)

Ik wist trouwens niet dat je bij Hallmark net als bij Greetz, kaartjes kant en klaar kunt versturen naar de ontvanger! Ik ben benieuwd, de volgende keer probeer ik het een keertje uit.

PS de bovenste, “I hold from you” is wel van een collectie: Make that the cat wise. Bijna allemaal hilarisch!
PPS kaartjes voor moeilijke momenten (hilarisch, prachtig, treffend!)

Doe mee met de conversatie

3 reacties

  1. Jaaa die Nederlandse gezegden vertaalt in het Engels, Lucas had ooit gepost op facebook😂 En ja , wanneer ik naar Holland kom is een van de musts, kaarten kopen, heerlijk, heb weer 1 klaar liggen voor mamma! Begrijp je helemaal , die eerste vond ik enig!!❤️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge