Openheid van zaken

201508 kids en mamma

Wat leuk dat je er bent!
More Please is een persoonlijke blog die ik als hobby schrijf. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief; dan krijg je iedere keer als ik een bericht plaats vanzelf een vrolijk mailtje in je inbox. Uiteraard ga ik met je gegevens supervertrouwelijk om en zal ik nooit nooit nooit je emailadres aan derden geven.

Gesponsorde berichten
Soms kom je een artikel tegen waar bij staat dat het in samenwerking met een bedrijf is, of dat het gesponsord is. De tekst en creatieve uitwerking van zo’n artikel is altijd van mijzelf en als ik ergens enthousiast over ben, dan ben ik dat oprecht. Omdat ik More Please een positieve inspiratiebron wil laten zijn, zul je hier niet snel negatieve berichten vinden. Als ik een product of dienst mag proberen, maar er uiteindelijk niet positief over ben, dan plaats ik het bericht in overleg met het bedrijf niet. Ook als bedrijven mij zonder overleg iets toesturen is dat geen garantie voor een positieve review of zelfs maar een plaatsing. Maar áls ik vervolgens een blog erover schrijf, dan vermeld ik altijd dat het een toegezonden product betreft.

moreplease - rozenblaadjes in aardenwerken schaal

Gesponsorde linkjes
Ook kun je af en toe een product (meestal een boek) aantreffen dat je via het linkje kunt kopen in een webshop.  Als je het via dat linkje koopt, dan ontvang ik van de webshop daar een klein bedrag voor. Jij betaalt daar niets extra’s voor en ik zet het er altijd duidelijk bij. Let wel, we hebben het hier over bedragen ter waarde van halve lattes of hele grote chocolate chip cookies. Maar dan weet je dat. (En bedankt alvast!)

201309 Noraly latte

Cookies
Net als de meeste websites gebruikt More Please cookies. Deze cookies worden gebruikt om analyses te kunnen maken (in Google Analytics bijvoorbeeld) en soms om surfgedrag bij te kunnen houden. Dat laatste is bijvoorbeeld nodig om adverteerders inzicht te kunnen geven. Cookies staan vaak standaard aan, maar je kunt ze uit zetten in je browser. Als je wilt kun je op de site van Rijksoverheid meer over de richtlijnen rondom cookies lezen. Uiteraard ga ik met je privacy heel voorzichtig om; ik ben namelijk blij met je bezoek en wil graag dat je hier vaak en met plezier terugkomt.

Nogmaals, bedankt dat je er bent. Ik hoop dat je hier inspiratie opdoet en ik wens je heel veel leesplezier!
~Noraly

Meer weten over mij? Je leest hier meer. Je kunt me ook emailen, bijvoorbeeld als je meer wilt weten over samenwerkingen.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge