Over mij

shopping in Bologna

Ik ben Noraly King, liefhebber van mooie dingen, een hart op de tong en een onverbeterlijke lekkerbek. Zal ik mezelf even voorstellen?

Even terugspoelen naar 1986. Acht jaar oud, twee bruine staartjes, het kleinste meisje van de klas en nogal bijdehand. Ik was een enorme wildebras die altijd boomhutten, pijl-en-bogen en vlotten aan het bouwen was samen met de oudste van mijn twee broers of met vriendinnetjes. En als ik niet buiten was, dan las ik. Roald Dahl was mijn grootste verslaving (en al zijn boeken pronken vergeeld en wel nog steeds in mijn boekenkast).

1984 denk ik Pim en Noortje

Tien jaar later en net een rijbewijs (kantje boord gehaald) op zak was ik onderweg naar Texas. Ik zorgde daar als au pair voor een driejarig meisje met de prachtige naam Megan Rose. Daarna volgde een tweede gezin in Colorado met 3 jongens (oef!). Tussendoor reisde ik zoveel ik kon. Terug in Nederland studeerde ik in Maastricht International Business. Wat ik vervolgens aanvulde met nog drie jaar architectuur in Rotterdam.

In mijn werk leid ik vaak creatieve teams. Eerst was ik manager bij een concept architectuurbureau, waar ik de meest prettig gestoorde collega’s had. Bananen werden als je even niet keek ingetaped met duct tape en schoenen verstopt op de zolderbalken. Daarna was ik hoofdredacteur van mijn eigen blad, Drift Magazine: een magazine voor vrouwen, over dertigers dilemma’s en keuzestress. Dat was een geweldige tijd! Toen volgde de marketingafdeling van de Erasmus School of Economics, waar we naast de serieuze zaken ook een Bridget Jones scorekaart bijhielden voor alle blunders… Daarna voerde ik de lezers-marketingafdeling van BIM Media aan (dat was de uitgever van onder andere het tijdschrift de Architect) en nu werk ik bij de ANWB; eerst bij de media afdeling en nu leid ik de start-up de Fietsclub, waarbij we een fietspas aan het maken zijn.

Ik woon in Den Haag, samen met mijn man Brian en onze drie kinderen Aidan, Aurelia (die we Lelie noemen) en Alexander. Aidan is een boef met een hart van goud, Lelie een kleine diva en Alexander is onze stoere kleinste man. Ik ben ontzettend dankbaar voor alle drie.

Instagram collage mei juni

Deze blog is mijn persoonlijke take op lifestyle, design, lekker eten, relaties, het moederschap en alles waar ik on- en offline voor val. De vier liefdes van mijn leven komen er regelmatig in voor. Je bent van harte welkom om mee te lezen. Dank voor je bezoek!

~Noraly King

(mijn emailadres)

 

Doe mee met de conversatie

1 reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge