Een boxspring was vroeger iets wat je in een hotelkamer aantrof, het wordt dan ook wel een hotelbed genoemd. Tegenwoordig is een boxspring in steeds meer slaapkamers te vinden en dat is niet zo vreemd. Omdat je eigenlijk twee matrassen bovenop elkaar legt, is het een super comfortabel bed. Vrijwel elke woonwinkel heeft tegenwoordig de keuze uit verschillende boxsprings, en natuurlijk kun je ook bij elke slaapwinkel terecht. Maar wat zijn nu de beste boxsprings van 2019 die ook in 2020 nog voor een heerlijke nachtrust zorgen? Wij hebben de beste complete boxsprings voor je gevonden!

Boxspring Bravo

Deze boxspring van Beddenbriljant kan de kopers wel bekoren, deze zijn er bijna unaniem over eens dat dit een heel goede boxspring is. Het model is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kun je de gewenste breedte kiezen, de boxspring is zowel in een eenpersoonsbed als tweepersoons tot 180cm verkrijgbaar. Ook is het als extra lang model verkrijgbaar in 220cm lengte. Je kunt kiezen uit stof of kunstleer bekleding in verschillende kleuren, je hebt daadwerkelijk alle keus zodat je altijd een boxspring vindt die bij jou en je interieur in de slaapkamer past. Houd rekening met een levertijd van 1 tot 2 weken, maar dan lig jij daarna wel prinsheerlijk op de Bravo!

Boxspring Home

Bij Swiss Sense, één van de grootste beddenverkopers van Nederland, kun je je eigen boxspring samenstellen. Maar ze hebben ook een groot aantal standaard boxsprings in het assortiment. De Home 405N is als beste getest en de Home 180 is het meest verkocht. Beide boxsprings krijgen van de consumenten een bijna perfecte score. Je kunt de boxsprings zelf aanpassen naar eigen smaak en wens. De Home boxsprings worden geleverd met een topper voor extra comfort en hebben een strak en tijdloos design. Je kiest je kleur en gewenste stevigheid van het matras en hebt dus altijd een bed dat speciaal voor jou gemaakt is. Je kunt de boxsprings ook krijgen met elektrische bediening voor nog meer comfort. En bevalt het bed niet? Dan mag je deze binnen 90 dagen omruilen voor een ander exemplaar. Dit geldt ook voor het matras (dan hoef je dus niet het hele bed om te ruilen!).

Bruno Boxspring

Dit Duitse bedrijf is sinds 2015 actief in Nederland en levert enkel boxsprings van de hoogste kwaliteit die je helemaal zelf samenstelt. Je kiest de breedte en kleur, matras en of je een topper wil. Verder kun je ook de poten kiezen zodat de boxspring bij de rest van je slaapkamer past. De levertijd is 4 tot 5 weken maar dan krijg je ook een boxspring waar de klanten massaal zeer tevreden over zijn. Met Duitse kwaliteit!

Leen Bakker Boxspring Alta

Heb je een lager budget en wil je wél een goede boxspring? Leen Bakker is dan misschien wel dé winkel voor jou, hier kun je tenslotte je bed ook even testen voordat je het bestelt, en toch krijg je lekker lage prijzen. Helemaal als ze weer eens een actie hebben. De Alta krijgt bijna uitsluitend goede reviews en is een prima boxspring zonder poespas. De boxspring is verkrijgbaar in alle breedtes van 90cm tot 180cm en is ook als twijfelaar beschikbaar voor degenen met minder ruimte. En helemaal mooi: je hebt deze al binnen een week in huis!

Uitproberen

Niets is zo persoonlijk als een bed. De één houdt van een harder matras, voor de ander mag het lekker zacht zijn. De meeste tweepersoons boxsprings bestaan uit twee losse matrassen, waardoor je dit echt kunt personaliseren. Met een topper zorg je ervoor dat je niet telkens in de gleuf komt te liggen, en geeft ook extra comfort. Maar wat nu echt lekker ligt weet je eigenlijk pas als je het geprobeerd hebt. Twijfel je nog? Kijk dan of er een mogelijkheid is om later nog te ruilen zodat je niet jaren op een bed slaapt dat niet helemaal lekker ligt. Tenslotte is slaap één van de belangrijkste dingen om je gezond te houden!